Palermo šálek SPESSORATA na espresso s podšálkem Torino, Verona 50 ml (25 ml)
Kód: 37560Související produkty
Detailní popis produktu
Bílý porcelánový šálek s podšálkem vhodný pro každodenní profesionální používání. Silnostěnný živcový porcelán skvěle drží teplo a nápoj tak bude mít dlouho správnou teplotu. Kulaté dno šálku je důležité pro získání a udržení perfektní pěny. Šálky z kolekce Palermo lze vhodně doplnit kolekcí Verona, která je ve shodném designu.
Prodej na celá balení nebo po jednotlivých kusech.
Extra thick - extra silnostěnný
Označení kapacity rytinou na 25 ml
Objem: 50 ml
Výška: 5,4 cm
Průměr: 8 cm
Originální balení: 6 ks
Cena za 1 kus
Šálek má rozměry a shodný design se šálkem 25812, 25811 Palermo espresso 55 ml. Navíc má uvnitř šálku rytinu kapacity na 25 ml. Liší se tloušťkou stěny a objemem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | ANCAP porcelán - kolekce Palermo |
---|---|
Barva: | bílá |
Dekor: | bez dekoru |
Inventář: | šálek na espresso |
Tvar: | kulatý |
Typ: | s uchem |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Víte proč je porcelán na kávu opravdu důležitý? Zde Vám odkryjeme malou historii...
Porcelán je od pradávna synonymem kouzelných momentů, prestiže a úcty, s aurou nádhery a elegance. Po věky si zachovává svůj osobitý šarm, který, v kombinaci s neotřelým italským designem, v sobě odráží značka Ancap. Společnost vznikla v roce 1964. Zakladatel Giuseppe Boschini, renomovaný expert a znalec na trh s porcelánem a na porcelánový dekor, založil společnost ve jménu kvality a kreativity, 100% Made in Italy. V současnosti je Ancap důležitou společností. Zajišťuje perfektní nástroj baristům pro dokonalý požitek z šálku kávy. Kreativita skrytá v porcelánu ANCAP je identifikována přesnými standardy dokonalosti, které nabízí rozsáhlý sortiment, neustále se vyvíjející ve jménu funkčnosti, technologie a stylu. Na vývoji nových tvarů šálků se účastní profesionální baristé a jejich návrhy a požadavky jsou vždy pečlivě posouzeny s technology s cílem získat co nejlepší výsledek při výrobě kávy. Tento porcelán se používá na mnoha národních a mezinárodních soutěžích baristů.